15

Waar grafiek, techniek en tekst samenkomen

 

Het heeft even geduurd, want door de griepepidemie werd de afspraak twee keer verzet. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet, en dus ontmoette ik Michiel Lublink op 8 maart in wijkcentrum de Pol voor een kennismakingsgesprek.

De setting: tijdens de speeddate-sessie van 15 februari hadden we allemaal een visitekaartje ingeleverd. Deze werden in een hoge hoed gegooid, waar we allemaal weer één kaartje uitvisten. Met die persoon moest een kennismakingsgesprek gevoerd worden. Moest, schrijf ik. Maar eigenlijk bedoel ik: mocht. Want door elkaar te leren kennen, kom je ook achter mogelijkheden voor samenwerking.

Dat ondervonden Michiel en ik ook. Maar liefst twee uur lang vertoefden we in de Pol. We spraken over de redenen waarom we voor onszelf begonnen waren. We concludeerden een gezamenlijke valkuil: een focus behouden is moeilijk als je alles leuk vindt en veel wilt.

Toen bleek dat onze kinderen volgend jaar bij elkaar in de klas komen, was het ijs definitief gebroken en hoewel het geweldig leuk is om vakantieplekken uit te wisselen, wisten we voor één keer de focus te bewaren: werk.

 

Werk houdt voor Michiel in: Wordpress sites bouwen en grafische vormgeving. Ik bleek dat perfect aan te vullen met SEO, conversiegericht schrijven en Engels. Het plan voor een samenwerking, of althans een gezamenlijk optrekken in de zoektocht naar klanten, was geboren.

Want waar grafisch werk, technische kennis en tekstschrijven samenkomen, is het natuurlijk zonde om de krachten niet te bundelen!

categorie: speeddates
steekwoorden:
delen: Stuur door
Dit bericht is al 2837 keer bekeken.

abortion manila

order abortion pill philippines blog.endungen.de order abortion pill philippines

buy sertraline 100mg

buy sertraline

Nieuwsbrief

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief en krijg direct bericht wanneer er weer een evenement voor ZPZZ-ers komt.
Klik hier om u aan te melden.