09

Sander Strating: Wie is Bert Kamp

Bert Kamp is een sociale en gestructureerde professional in het P&O en HRM vakgebied.

 

Bert heeft tientallen jaren ervaring in diverse branches, met name in de zorg, de industrie en de techniek. In 2011 is hij voor zichzelf begonnen, onder naam Cygnus Interim. Bert heeft een brede expertise en is breed inzetbaar. Bedrijven en organisaties huren hem in als projectadviseur, bijvoorbeeld bij een reorganisatie, maar ook als ze tijdelijk een gedegen allround vervanger nodig zijn.

 

Bert omschrijft zich als mensenmens: “Ik werk het liefst met anderen samen, en ik wil mij ook in het bedrijf en de mensen kunnen verdiepen. Ik werk daarom altijd bij de klant op locatie. Mijn interesse gaat verder dan het inhoudelijke werk alleen. Daarom ben ik ook aangesloten bij ZPZZ. Ik wil graag samen optrekken”.

 

Bert is fan van de Canadese rockband Rush. Eén van hun nummers heet 'Cygnus X-1' en daarin zingen ze: “we will call you Cygnus, the God of Balance you shall be”. Bert ziet het als zijn voornaamste taak om balans te brengen in de organisatie. Cygnus is overigens het Latijnse woord voor Zwaan. En de zwaan staat symbool voor zuiverheid, kracht en betrouwbaarheid; de naam Cygnus is niet toevallig gekozen.


categorie: speeddates
steekwoorden:
delen: Stuur door
Dit bericht is al 2467 keer bekeken.

abortion manila

order abortion pill philippines blog.endungen.de order abortion pill philippines

buy sertraline 100mg

buy sertraline

Nieuwsbrief

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief en krijg direct bericht wanneer er weer een evenement voor ZPZZ-ers komt.
Klik hier om u aan te melden.